• Haberler

  • 30 Mart 2013

MÃœSÄ°AD CUMA KAHVALTI PROGRAMI

MÜSÄ°AD SAMSUN ÅžUBESÄ° CUMA KAHVALTIMIZ ÜYEMÄ°Z AK PARTÄ° 23. DÖNEM MÄ°LLETVEKÄ°LÄ° SAMSUN GIDA YÖNETÄ°M KURULU BAÅžKANI FATÄ°H ÖZTÜRK EV SAHÄ°PLİĞİNDE KAVAK ORGANÄ°ZE SANAYÄ° KEK FABRÄ°KASINDA LADÄ°K KAYMAKAMI KAVAK KAYMAKAM VEKÄ°LÄ° KADÄ°R PERÇÄ°, ASARCIK BELEDÄ°YE BAÅžKANI Ä°BRAHÄ°M YÜCE, AK PARTÄ° Ä°LÇE BAÅžKANI ÜZEYÄ°R BAÅžKAYA VE MÜSÄ°AD SAMSUN ÅžUBE ÜYELERÄ°MÄ°ZÄ°N DE KATILIMI Ä°LE YOÄžUN Ä°LGÄ° GÖRDÜ.

MÜSÄ°AD Samsun Åžubesi Geleneksel Cuma Kahvaltıları'nın konuÄŸu olan Ladik Kaymakamı Kavak Kaymakam vekili Sayın Kadir Perçi, Asarcık Belediye BaÅŸkanı Sayın Ä°brahim Yüce, Ak Parti Ä°lçe BaÅŸkanı Sayın Üzeyir BaÅŸkaya Samsun Kavak ilçesinde yaÅŸanan reformlar konusunda MÜSÄ°AD mensubu iÅŸ adamlarını bilgilendirdi. Müstakil Sanayici ve Ä°ÅŸadamları DerneÄŸi (MÜSÄ°AD) Samsun Åžubesi tarafından düzenlenen Geleneksel Cuma Kahvaltıları'nın bu haftaki ev sahipliÄŸini Samsun Gıda Kavak Kek Fabrikasının Yönetim Kurulu BaÅŸkanı AK Parti 23.Dönem Milletvekili Fatih Öztürk yaptı.

Tanışma ve kahvaltı merasimi ardından Ä°lçe Kaymakamı Kadir PERÇÄ° Samsun’un Yeni Organize Sanayilerinden olan Kavak OSB’nin konum olarak Samsun’un giriÅŸ kapısı olduÄŸunu ve dolayısıyla da yıldızının parlak olacağının vurguladı. Bununla ilgili Kavak Sanayisinin yeni giriÅŸimcilere kapılarının açık olduÄŸunu Kavak OSB için yapılacak her türlü çalışmaların arkasında olacağını da dile getirdi. Kavak ilçesi için Endüstri Meslek Lisesi kurulması için yapılan çalışmaların müjdesini bizlerle paylaÅŸan Ä°lçe Kaymakamı Kadir PERÇÄ° yapılan bu kahvaltı organizasyonunda bir arada olmaktan mutluluk duyduklarını da dile getirdi.

MÜSÄ°AD Samsun Åžube BaÅŸkanımız Sayın Erkan MALKOÇ Kavak ilçesinin altyapısının tamamlanmakta olduÄŸunu vurgularken yapılandırma çalışmalarını baÅŸlatılacağı Endüstri Meslek Lisesi planı ile de ilçenin ehemmiyetinin daha da artacağını dile getirdi. BaÅŸkanımız Sayın Erkan MALKOÇ yoÄŸun katılım ile sona eren kahvaltı programında ev sahipliÄŸinde bulunan AK Parti 23.Dönem Milletvekili Samsun Gıda Yönetim Kurulu BaÅŸkanı Fatih ÖZTÜRK’e ve katılım saÄŸlayan herkese teÅŸekkürlerini bildirerek konuÅŸmasını sonlandırdı.