• Haberler

  • 11 Haziran 2013

SAMSUN TÜRK HAVA YOLLARI BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ ZİYARETİ

MÜSÄ°AD SAMSUN ÅžUBESÄ° 11.06.2013 TARÄ°HÄ°NDE SAMSUN TÜRK HAVA YOLLARI BÖLGE MÜDÜRLÜÄžÜ ZÄ°YARETÄ°NDE BULUNDU.....

11.06.2013 Salı günü saat 10.00’da Türk Hava Yolları Bölge Müdürü Sayın Arif Ali GezmiÅŸoÄŸlu’na yapılan ziyaretimiz MÜSÄ°AD Samsun Åžube BaÅŸkanımız Erkan MALKOÇ, Yönetim Kurulu Üyelerimiz Mehmet BÄ°LÄ°CÄ°, Yusuf GÜNEÅž, Üyemiz KurtuluÅŸ ALTUN ve Abdüllaziz AKBAY’ın katılımları ile gerçekleÅŸti.

Türk Hava Yolları Bölge Müdürü Arif Ali GEZMÄ°ÅžOÄžLU ilk olarak 10 yıllık iÅŸ deneyiminin akabinde Åžubat ayından bu yana Samsun ÇarÅŸamba Havalimanında görev aldığını ve ÅŸehrimizin olanaklarının yeterli olduÄŸunu ve iÅŸ fırsatlarının fazlalaÅŸabileceÄŸi bir potansiyelinin varlığından sözederek Samsun ilinin iyi noktalara gittiÄŸini de vurguladı. Saha çalışmasını önemini de vurgulayan Sayın GEZMÄ°ÅžOÄžLU Havalimanında GümrüÄŸün olması konusunda çalışmalarının olduÄŸunu ve ilerleyen dönemlerde havaalanı terminalinin büyütülmesi projesinin gündeme geleceÄŸini de MÜSÄ°AD Mensubu iÅŸadamları ile paylaÅŸtı. Türk Hava Yolları kargo ulaşımının çok kısa sürede istenilen noktaya kolayca ulaÅŸabildiÄŸini ve bu konudaki faturalandırma olayının diÄŸer kargolarla aynı tutarlarda olabileceÄŸinin de örneklerini açıklayan Sayın GEZMÄ°ÅžOÄžLU yapılan tanışma ve sohbet akabinde MÜSÄ°AD Åžube BaÅŸkanımız Erkan MALKOÇ ve üyelerimize ziyaretimizden ötrürü teÅŸekkürlerini de dile getirdi.

MÜSÄ°AD Samsun Åžubesi BaÅŸkanımız Erkan MALKOÇ Samsun ilimiz hatta çevre illerin ve ilçelerin havalimanını sıklıkla kullandığını ve ticaret konusunda ihracatı arttırmak için potansiyelimizin olduÄŸunu, bu konuda çalışmalar yapılması gerektiÄŸini de dile getirdi. BaÅŸkan Erkan MALKOÇ THY Müdürü Sayın GEZMÄ°ÅžOÄžLU’na sıcak karşılamadan ötürü teÅŸekkürleri bildirirken MÜSÄ°AD Åžubemize tekrar davette bulundu.